Ds. A. Boshuizen, Voorhout

Telefoonnummer: 0252 22 44 88 // 06 14 49 75 49
E-mail: info@boshuizencoaching.nl
Website: www.boshuizencoaching.nl

• Supervisie en coaching, geleide intervisie
  • Speciaal en nieuw in Nederland: Telefonisch programme “Fit for Life” voor burn-outpreventie. Dit is een zeer toegankelijk, laagdrempelig programma ter voorkoming van burn-out. Kan ook gebruikt worden bij het herstel van burn-out. Ook zeer geschikt voor predikanten: NGK-predikanten krijgen voor het volgen van dit programma 10 punten in het kader van de permanente educatie.
  • Cursus “De tijd van je leven”, tijdbeheer voor predikanten:  In deze 2-daagse cursus wordt je een mogelijkheid aangeboden om goed na te denken over wat belangrijk is in je leven. Daar hoort je werk ook bij. We gaan aan de hand van het gedachtegoed van Steven Covey bezig met wat richting geeft aan je leven en hoe dat jouw manier van werken bepaalt. We zullen in de loop van deze twee dagen heel praktische en concrete handreikingen geven, maar het belangrijkste is de verdieping en bezinning. Inmiddels hebben we ervaren dat dit een goede manier van werken is en dat het voor de vorige deelnemers opvallende resultaten heeft opgeleverd. Zie voor meer informatie mijn website. NGK-predikanten krijgen voor deze training 12 punten in het kader van de permanente educatie.
  • Naast dit programma bied ik supervisie aan en op maat gesneden coaching bij vragen over werk en leven.

Ervaring

• Sinds 1990 ben ik predikant en hierbij heb ik me altijd vooral gericht op de pastorale kant.
  • Tijdens mijn studietijd heb ik een jaar in de VS gestudeerd aan het Calvin Theological Seminary, waar ik een master “Pastoral Care and Counseling” heb gedaan.
  • Inmiddels heb ik ruime ervaring met het geven van supervisie en coaching.
  • Ik ben verbonden aan de Nederlands Gereformeerde Predikantenopleiding als supervisor  voor de “Predikanten in opleiding”.
  • Ik ben lid van de Vertrouwns- en Adviescommissie binnen de Nederlands Gereformeerde Kerken.

Aanpak

Vanuit de eerste ontmoeting bekijken we wat nodig is. Belangrijk is de persoonlijke verbondenheid. Ik luister goed, maar probeer mensen vooral ook in beweging te brengen. Zie mijn blogs, die te vinden zijn op de website.

Lid beroepsvereniging:

Geregistreerd coach en supervisor bij de LVSC.

Referenties:

Zie de website voor verschillende reacties van klanten.

Te verwachten resultaat na supervisie-/coachingstraject

Inzicht in sterke en zwakkere kanten van je functioneren en jouw persoonlijkheid. Handvatten om de kracht uit te bouwen en de zwakte om te vormen.

Kosten

Voor kerkelijk werk hanteer ik de tarieven die zijn vastgesteld voor de supervisie binnen de NGK, op dit moment € 110,- per sessie (excl. BTW). De cursus “Fit for Life” kost € 950,- (incl. BTW).