GerritsvanHerk, Mw. R. van Herk, Zwolle

Telefoonnummer: 038 46 05 844// 06 18 34 75 00
E-mail: ria@gerritsvnaherk.nl
Website: www.gerritsvanherk.nl

• Supervisie: gericht op jouw persoon in je professionele relaties.
  • Leersupervisie: om je te ontwikkelen tot supervisor of coach.
  • Coachen: om competenties te ontwikkelen b.v. werken met groepen, gespreksvoering bij scheiding, levenseinde vragen.
  • Persoonlijk ondernemerschap: je leert kansen creëren, je talenten inzetten en ondernemend tot zegen te zijn.

Ervaring

Sinds 1998 heb ik vele professionals begeleid, waaronder predikanten en kerkelijk werkers.
Ik heb een talent om fricties in jezelf en in relaties aan te pakken. Ik ga op zoek naar je drijfveren, zodat je weer in je kracht gaat staan.

Aanpak

• Start met een gratis oriëntatiegesprek waarin je situatie en vragen centraal staan
  • Een gesprek met andere betrokkenen om het begeleidingstraject goed in te bedden in de werkomgeving
  • Analyse cases en systematisch leren reflecteren

Mijn aanpak is spiegelen, confronteren en feedback. Ik beschik over een scala van werkvormen en zoek de aansluiting bij jou als persoon.

Lid beroepsvereniging:

LVSC: beroepsvereniging supervisoren en coaches, www.lvsc.nl

Referenties:

Klanten en relaties ervaren mij als professioneel, kleurrijk, betrokken, humoristisch en uitdagend.

Te verwachten resultaat na supervisie-/coachingstraject

• Professioneel evenwicht tussen afstand en betrokkenheid.
  • Je kunt je (weer) adequaat verhouden tot de gemeente en veranderingen.
  • Beter omgaan met (eigen) overtuigingen, emoties, sterke en zwakke kanten.
  • Inzicht in (eigen) gedrag en communicatie en vaardig om dit effectief in te zetten.
  • Hervinden en ervaren van je kracht en vitaliteit.

Uitgangspunt voor een offerte op maat is het uurtarief van € 100,- (excl. btw.)