Coach in Resonans, Mw. A. Vuijk – Sturm, Haarlem

• Training

Ervaring

• Begeleiding pastoraal werkers
  • Coördinatie pastoraal werk in een kerkelijke, missionaire gemeente
  • Supervisie, coaching en re-integratietrajecten aan medewerkers in Primair Onderwijs
  • Opleidingssupervisie aan studenten Pastoraal Werk, Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk

Aanpak

Luisterend naar het verhaal van de coachee staat centraal ieders gelijke waarde en uniciteit. Dit is het uitgangspunt om op zoek te gaan naar bestemming en persoonlijke route. Deze zoektocht is doelgericht, intensief en genereert veel positieve energie.

Lid beroepsvereniging:

Geregistreerd bij Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) en Stichting Coacht (St!r)

Referenties:

Zie website , adressen op aanvraag.

Te verwachten resultaat na supervisie-/coachingstraject

Supervisie:
Er ontstaat een betere balans tussen wie je bent en je werk. Het gevolg is dat je weer plezier en voldoening uit je werk haalt en vitaler in je beroep komt te staan.
Coaching:
Je komt in beweging en bent in staat om belemmeringen en problemen om te zetten in groei en oplossingen. Je gaat doelgericht aan het werk met nieuw perspectief en nieuw gedrag.

€ 95,- per uur. Trainingstarief in overleg.