Indexatie traktementen en salarissen 2019

Terwijl er nog gesleuteld wordt aan de nieuwe versie van de materiële regeling / WAP-regeling voor predikanten en arbeidsvoorwaardenregelingen voor kerkelijk werkers en kosters in 2019, publiceren we alvast de percentages van indexatie van de traktementen en salarissen. Veel kerken hebben hierom gevraagd. Zodra de totale regelingen gereed zijn publiceren wij deze op onze website.

GKv: Per 1 januari 2019 worden de traktementen predikanten en salarissen van Kosters en Kerkelijk Werkers verhoogd met 3,0%.

NGK: Per 1 januari 2019 worden de traktementen predikanten verhoogd met 2,09%. Het indexatiecijfer van salarissen van Kerkelijk Werkers is nog in ontwikkeling, dit wordt gepubliceerd zodra het bekend is.

Nog geen reacties.