BKW Basis

Logo

BKW Basis is een onderzoeksinstrument voor uw kerk en bestaat uit een enquête die we elke drie jaar uitvoeren. Daarin onderzoeken we de dynamiek tussen werkers in de kerk, kerkenraad en gemeente. Dankzij de enquête krijgt u inzicht én handvatten voor uw kerkelijk personeelsbeleid. Waar zijn eventueel interventies of instrumenten nodig? Zo kunt u uw rol als werkgever zo goed mogelijk invullen!

Deze dienst is  gratis beschikbaar voor alle kerken die lid zijn van SKW en bieden we periodiek, om de drie jaar, aan. Meer weten? Bekijk onderstaand ons introductiefilmpje!

We ontwikkelden deze dienst in samenwerking met de kerken, Raad van Advies in Predikantszaken en Generale Synode. Dat deden we op hun nadrukkelijke verzoek en naar aanleiding van onze jarenlange ervaring met het helpen van kerken bij advies- en/of conflictsituaties. Benieuwd naar de praktijkervaringen met BKW Basis? Twee kerkenraadsleden van de gereformeerd vrijgemaakte kerk te Dronten – Noord delen in onderstaand filmpje hun verhaal:

Meer weten over de inhoud  en achtergrond van BKW Basis? Lees: Informatie BKW – Basis

Begeleiding Kerkenwerk BKW onderlinge ruiling predikanten Functioneren predikanten Supervisie / Coaching Mediation