Corona: 5 Stappen voor elke gemeente

Met een taskforce van kerken rondom het initiatief #nietalleen publiceerde het Diaconaal Steunpunt 5 stappen voor elke gemeente om te reageren op de coronacrisis.

Steunpunt Kerkenwerk stemt de informatie in onze rubrieken actief af met Diaconaal Steunpunt. Want de actuele ontwikkelingen doen ook een groot beroep op diaconaal kerk-zijn en omzien naar de kwetsbaren. Actuele informatie hierover is te vinden op Corona dossier, Diaconaal Steupunt

(De 5 stappen niet zichtbaar? Klik hier: Stappen in je eigen gemeente)

[laatste update 20 maart]

Op deze pagina vind je richtlijnen en praktische suggesties voor kerken. Ook vind je hier (verwijzingen naar) actuele informatie met betrekking tot het coronavirus. Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben een team met mensen uit verschillende organisaties (Diaconaal Steunpunt, Steunpunt Kerkenwerk, Kerkenraden Steunpunt, Missionair Steunpunt, Jeugdwerk Steunpunt) klaar staan.

We hebben de informatie, adviezen en inspiratie verdeeld over de volgende rubrieken:

Nog geen reacties.