Menu top

Even voorstellen.. Greetje de Graaf is adviseur Kerkelijk Personeelsbeleid

Het team van Steunpunt Kerkenwerk is afgelopen maand versterkt met een nieuwe collega: Greetje de Graaf. In dit nieuwsbericht stelt ze zichzelf voor.

Hallo!
Mijn naam is Greetje de Graaf en sinds 1 mei jl. ben ik bij Steunpunt Kerkenwerk in dienst als adviseur kerkelijk personeelsbeleid.
Ik ben de opvolger van Corinne Starreveld en mag mij op deze plek nu in gaan zetten om kerken te helpen in hun rol als werkgever.

Hiervoor heb ik 25 jaar in het verzekeringsvak gezeten. Het leek me fijn om minder commercieel bezig te zijn en wat meer ‘mensenwerk’ te mogen doen.
Vandaar de keuze om een HR-studie te volgen en nu mag ik dit dus gaan uitvoeren bij deze mooie organisatie en me inzetten voor de kerken!

In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, lezen en er samen met mijn man op uit trekken op onze oldtimer tractors.

Vanaf september zal Greetje starten met BKW Basis (klik hier om meer te lezen). De BKW Basis enquêtes kwamen in maart 2020 stil te liggen door de coronacrisis. Inmiddels is er weer ruimte ontstaan in kerken om aandacht te geven aan deze preventieve peiling onder werkers in de kerk. Daarom zullen de betreffende classes vanaf september weer worden aangeschreven voor deelname aan BKW Basis. Iedere vier jaar krijgt elke gemeente de enquête aangeboden.

Het team kijkt er naar uit om samen met Greetje kerken te kunnen blijven ondersteunen, zodat kerken tot eer van God het evangelie in woord en daad mogen delen met anderen.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk