Speeddate 2019

Al een aantal jaren organiseert Steunpunt Kerkenwerk samen met de TU Kampen een speeddate voor (verwacht) vacante gemeenten en kandidaat-predikanten. In korte tijd maakt u op een interactieve en ontspannen manier kennis met alle kandidaten die (binnenkort) beroepbaar zijn. De ideale mogelijkheid voor kerken die bezig zijn met beroepingswerk of hiermee binnenkort te maken krijgen.
Dit jaar vindt de speeddate plaats op woensdag 17 april.

Gezamenlijk NGK-GKV
De speeddate is een ontmoeting tussen kandidaten en (verwacht) vacante gemeenten. Dit jaar nodigen we voor het eerst zowel NGK- als GKv-kandidaten en -gemeenten uit. Dus zullen ook kandidaat-predikanten van de NGP deelnemen. Met de verhuizing van de NGP naar de TU Kampen willen we ook graag de speeddate gezamenlijk organiseren. We kijken uit naar mooie ontmoetingen.

Speeddate 2019

Wat kunt u verwachten?

• We starten met een kennismakingsronde waarin iedere kandidaat en gemeente zichzelf kort voorstelt.
  • Tijdens een gezamenlijke maaltijd maakt u alvast persoonlijk kennis met de deelnemers.
  • In korte rondes spreekt u alle kandidaat-predikanten om te ontdekken wat zij kunnen betekenen voor uw gemeente.
  • Aan het eind van de avond geeft u aan welke kandidaat u opnieuw wilt ontmoeten. Er wordt vertrouwelijk met deze informatie omgegaan.
We informeren dit keer via onze website en niet alleen door vacante gemeenten aan te schrijven. De reden hiervoor is dat we merken dat het beroepingswerk steeds flexibeler wordt. Ook gemeenten die (nog) niet vacant zijn denken soms al wel na over mogelijk beroepingswerk, bijvoorbeeld voor een predikant met een specifieke taak. Of hun huidige predikant gaat binnenkort met emeritaat en de kerk wil graag tijdig het beroepingswerk opstarten. Daarom is deze uitnodiging breed beschikbaar gesteld.