Speeddate 2021

In april komt ‘ie weer: de speeddate! De Theologische Universiteit Kampen en Steunpunt Kerkenwerk nodigen alle (verwacht) vacante gemeenten en kandidaat-predikanten uit om mee te doen. Voorgaande jaren leidde dit tot veel matches en beroepen! In korte tijd maak je op een interactieve en ontspannen manier kennis met alle GKv- en NGK-kandidaten die (binnenkort) beroepbaar zijn. Dit jaar vindt de speeddate plaats van 19 tot 22 april, met een online meeting op woensdagavond 21 april.

Corona-maatregelen
De speeddate is dit jaar volledig digitaal. Het programma is aangepast en biedt zo een interactieve ontmoeting tussen kandidaten en kerken, gewoon vanuit je eigen huis.

De inschrijving is gesloten.

Helaas, u kunt niet meer meedoen. Wel kunt u achteraf de informatie van de deelnemende kandidaten ontvangen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@steunpuntkerkenwerk.nl.

Uitnodiging gemeenten

Wat kun je verwachten?

De speeddate bestaat uit meerdere onderdelen.

• Alle deelnemers maken een profiel. Deze bundelen wij tot een matchboekje waarmee profielen van kerken en kandidaten eenvoudig naast elkaar kunnen worden gelegd;
  • Alle kandidaten stellen zich voor in een video;
  • Op 21 april 2021 is er een gezamenlijke online videomeeting;
  • Deelnemers geven op 22 april aan met wie zij verder willen kennismaken.
  • Hebben zowel een gemeente als een kandidaat elkaar genoemd om nader kennis te maken? Dan is er een match!

Voor wie?
Alle gemeentes die plannen hebben rond beroepingswerk zijn welkom. Vacante gemeenten, maar ook gemeenten die nadenken over bijvoorbeeld een predikant met een specifieke taak, gemeentes waarvan de huidige predikant binnenkort met emeritaat gaat. Of waar wordt gezocht naar uitbreiding van het kerkelijke team.

Je kunt deelnemen aan de speeddate als je:

• NGK- of GKV-gemeente bent, en;
  • in de nabije of wat verdere toekomst plannen heeft voor beroepingswerk, en;
  • een gemeente bent waar mogelijk een startende predikant bij past, en
  • beschikbaar bent voor het aanleveren van informatie en de momenten van kennismaking.