Menu top

Speeddate 2022

In maart 2022 vindt de jaarlijkse speeddate weer plaats. De Theologische Universiteit Kampen en Steunpunt Kerkenwerk nodigen alle (verwacht) vacante gemeenten en kandidaten (pas of bijna afgestudeerden van de Theologische Universiteit) uit om mee te doen. Voorgaande jaren leidde dit tot veel matches en beroepen! In korte tijd maak je op een interactieve en ontspannen manier kennis met alle GKv- en NGK-kandidaten die (binnenkort) beroepbaar zijn. De speeddate vindt plaats op woensdag 30 maart 2022 van 16:00 uur tot 21:30 uur.

Op locatie in Kampen
Naar aanleiding van de persconferentie van 15 februari zijn we blij om te kunnen melden dat we de speeddate op locatie kunnen houden in Kampen. Er is geen noodzaak meer om uit te wijken naar een digitale ontmoeting en we kijken er naar uit om u weer te zien! Wel zullen we voldoende gelegenheid bieden aan mensen die nog wat afstand willen houden.

Meld jouw gemeente aan voor 3 maart!

Uitnodiging gemeenten v2.0

Wat kun je verwachten?

De speeddate bestaat uit meerdere onderdelen.

  • Alle deelnemers maken een profiel. Deze bundelen wij tot een matchboekje waarmee profielen van kerken en kandidaten eenvoudig naast elkaar kunnen worden gelegd;
  • Op 30 maart is er een gezamenlijke ontmoeting waarin alle deelnemers elkaar spreken;
  • Alle deelnemers geven na de speeddate aan met wie zij verder willen kennismaken.
  • Hebben zowel een gemeente als een kandidaat elkaar genoemd om nader kennis te maken? Dan is er een match!

Voor wie?

Alle gemeentes die plannen hebben rond beroepingswerk zijn welkom. Vacante gemeenten, maar ook gemeenten die nadenken over bijvoorbeeld een predikant met een specifieke taak, gemeentes waarvan de huidige predikant binnenkort met emeritaat gaat. Of waar wordt gezocht naar uitbreiding van het kerkelijke team.

Je kunt deelnemen aan de speeddate als je:

  • NGK- of GKV-gemeente bent, en;
  • in de nabije of wat verdere toekomst plannen heeft voor beroepingswerk, en;
  • een gemeente bent waar mogelijk een startende predikant bij past, en
  • beschikbaar bent voor het aanleveren van informatie en de momenten van kennismaking.

 

Aanmeldformulier

© copyright Steunpunt Kerkenwerk