Supervisie/Coaching

In de regelingen voor werkers in de kerk wordt aan kerkenraden geadviseerd trajecten intervisie, supervisie of coaching te faciliteren in kader van deskundigheidsbevordering. Kijk in de regeling voor uw predikant of kerkelijk werker voor de budgetten.

Het geven van supervisie/coaching is maatwerk. Daarom adviseert Steunpunt Kerkenwerk om samen met de werker in de kerk te inventariseren welke behoefte er bestaat en op basis daarvan een keuze te maken. De begeleidingscommissie kan de werker begeleiden in de keuze voor een bureau.

Uiteraard is de keuze voor een supervisor / coach vrij.
Wel benadrukken wij dat u gericht kijkt naar de kwaliteit.

Wenst u een supervisor en/of coach die bekend is met het werk van professionals in de kerk? En die recente ervaring (< 3 jaar) heeft met coachen in deze specifieke context? Onderstaande supervisoren / coaches zijn lid van GKv, CGK, NGK of PKN en bekend bij SKW. Zij zijn op kennismakingsgesprek geweest bij de adviseurs kerkelijk personeelsbeleid of houden ons op de hoogte van de kwaliteit van de trajecten.

Toch liever zelf een supervisor/coach uitzoeken in uw regio? Kijk dan op www.lvsc.nl, de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching.

Regio Noord

Inge Tigelaar, Borne
Geerds Consult, Dhr. J.F. Geerds, Dalfsen
Janny de Jong-Smit, Drachten
Schaafsma en partners, Dhr. H.R. Schaafsma, Kampen
Mee-ander, Dhr. W.C. van der Horst, Zwolle
Talentontwikkelaars,  GerritsvanHerk, Zwolle

Regio Midden

Dhr. O.W. Blok, Amersfoort
Dhr. H. Ekenhorst, Apeldoorn
Kasper van Helden, Kompana begeleiding, Apeldoorn/Zutphen
INZICHT consulting, Mw. R. Folkerts, Hattem
Spectrum, Dhr. D.S. Mostert, Hattem
Ds. W. Verschoor, Leusden
Mw. W. Koopman, Zeewolde

Regio West/Zuid

Mw. A.M. Griffioen – van Gurp, Hilversum
Transparant, Dhr. C. Zomer, Krimpen a/d IJssel

Graag blijven wij op de hoogte van de ervaringen die onze predikanten en kerkelijk werkers opdoen tijdens hun supervisie/coaching, alsook de mate van tevredenheid over deze supervisie/coaching. Na afloop van het traject kan u gebruiken maken van onderstaand evaluatieformulier en sturen naar info@steunpuntkerkenwerk.nl.

Evaluatieformulier

Materiële regelingen Begeleidingscommissie Mediation