Menu top

Dhr. B. Bos, Dalfsen

Contactgegevens

Bernard Bos
Pohaarweg 31
7721 DX Dalfsen
Telefoonnummer: 0529 431090 // 06 55 30 68 69
E-mail: info@bernardbos.nl
Website: www.bernardbos.nl

Aanbod

Oplossingsgericht coachen is een vrij nieuwe en zeer effectieve benadering. Vaak staan problemen centraal in coachingsgesprekken, in deze werkwijze worden de oplossingen als vertrekpunt genomen. Samen op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: wat werkt er al, welke (hele) kleine successen zijn er al geboekt. Deze positieve benadering blijkt heel realistisch en leidt over het algemeen sneller tot resultaten. Het aantal gesprekken ligt gemiddeld tussen de vier en acht.

Ervaring

Doelgroepen: leidinggevenden; predikanten; profit- en nonprofit
Gemiddeld aantal per jaar: 10-20
Gedurende 28 jaar

Aanpak

Kortdurend, doelgericht vanaf het eerste gesprek.

Referenties

“Ik heb de coaching als stimulerend en in de praktijk toepasbaar ervaren. Ik vond de aanpak en opzet plezierig  en waardevol: positief aansluiten bij mijn eigen mogelijkheden, het geven van nuttige en bruikbare adviezen en het denken in kleine stappen. Het coachingstraject gaf mij openingen en heeft mij metterdaad geholpen.” (Predikant GKv, 56 jaar)

Te verwachten resultaat na supervisie-/coachingstraject

Vrijwel altijd melden degenen die gecoacht zijn dat zij tevreden zijn over het coachingstraject; hun doelen zijn verwezenlijkt.

Kosten

€ 135,- per uur; bij niet doorgaan van het coachingstraject wordt de helft van het tarief voor het eerste gesprek in rekening gebracht.
Per gesprek wordt 1,5 uur in rekening gebracht (incl. voorbereiding en nawerk).

© copyright Steunpunt Kerkenwerk