Menu top

Solange Coaching, Mw. S. Boasman, Zwolle

Contactgegevens

Solange Boasman
Klompéstraat 28, Zwolle
Telefoonnummer: 06 10 23 20 40
E-mail: info@solangecoaching.nl
Website: www.solangecoaching.nl

Aanbod

Dreigt u vast te lopen in uw professionele leven? Solange Coaching is gespecialiseerd in het begeleiden van vraagstukken omtrent burn-out, overspannenheid en stress, verlies en rouw en communicatie in relatie tot het werk.
U kunt coaching preventief inzetten om overbelasting te voorkomen. Of gebruik het helend om de weg naar herstel kracht bij te zetten.

Ervaring

  • Begeleiden docent: 12 jaar
  • Pastoraat: recente ervaring

Aanpak

Binnen het coachingstraject hanteer ik diverse methodieken, o.a. het ananlyseren van fotokaarten en toepassen van diverse spelvormen, voice dialogue (de psychologie van het ikken), systemisch werken en het werken met reflectieopdrachten.
Mijn werkwijze stem ik af op de coachingsvraag, de fase van het traject en het verloop van het gesprek.

Lid beroepsvereniging:

STIR, NOBCO.

Referenties:

Dirk Jan Lagerweij, predikant:
“Ik heb verschillende gesprekken gevoerd met Solange Boasman, naar aanleiding van grote veranderingen in mijn persoonlijke en werksituatie. Ik had ontdekt dat ik mij teveel liet leiden door de wensen van anderen en weinig toekwam aan eigen initiatieven. Daarvoor ontbrak energie en durf. Inmiddels ben ik van baan veranderd en voel ik mij prettig in de nieuwe werksituatie. Haar begeleiding was integer en vertrouwenwekkend. Ik kreeg het gevoel aanvaard te zijn en werd geïnspireerd door de wijze waarop zij mijn krachten en vaardigheden ontdekte. Ze heeft me geholpen deze verder te ontwikkelen. Ik heb daardoor meer zelfvertrouwen en durf gekregen. Mijn dromen zijn niet onbereikbaar, maar meer reëel geworden. Ik heb meer inzicht gekregen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van mijn eigen gedrag. Solange Boasman is een kundige, warme en invoelende persoonlijkheid, die ruimte schept en kwaliteiten ontdekt en stimuleert.” 

Te verwachten resultaat na supervisie-/coachingstraject

  • Meer ontspanning
  • Meer vitaliteit
  • Meer zelfkennis en zelfwaardering
  • Meer (zelf)bewustzijn
  • Meer zelfvertrouwen, moed en durf

Kosten

Het is mogelijk om na het kennismakingsgesprek een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een coachingstraject. Solange Coaching hanteert een marktconform uurtarief van € 115,-. Een coachingssessie duurt ongeveer 1,5 uur.

© copyright Steunpunt Kerkenwerk