Menu top

Nog even geduld: KvK-nummers

In juli informeerde Steunpunt Kerkenwerk alle kerken dat zij binnenkort een eigen Kamer van Koophandel nummer ontvangen. Inmiddels krijgen we veel vragen van kerken of het wel klopt dat zij nog geen nummer hebben ontvangen. De KvK-nummers zijn inderdaad nog niet toegekend aan NGK-kerken. Nog even geduld dus!

De gegevens van alle kerken zijn aangeleverd bij het CIO, die in samenwerking met de Kamer van Koophandel zorgt voor controle van de gegevens en registratie van de kerken. Het CIO verzorgt dit proces voor veel denominaties in Nederland. Het is niet geheel duidelijk wanneer NGK-kerken aan de beurt zijn. De verwachting is dat het binnen een aantal weken rond is. We danken u tot die tijd voor uw begrip en geduld.

Met het KvK-nummer kunt u E-herkenning aanvragen. Dit is een identificatiemethode voor bestuurders van kerken. Met E-herkenning kunt u bijvoorbeeld een gratis VOG aanvragen. U ontving van Steunpunt Kerkenwerk een instructie voor het aanvragen van E-herkenning en de gratis VOG. Klik op de link hieronder om de brief nogmaals te lezen.

Instructie na inschrijving Handelsregister KvK

Veel andere zaken kunt u op dit moment ook zonder KvK-nummer regelen, zoals het aanvragen van licenties voor software of identificatie bij uw bank. Wilt u weten of u verder kunt met uw aanvraag zonder KvK-nummer? Neem dan gerust even contact met ons op, of kijk op onderstaande pagina’s.

Inschrijving KvK
Identificatie bij banken
SEPA en IBAN (en IncassantenID)

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk