Online training voor begeleidingscommissies: nieuwe data

In 2019 startte Steunpunt Kerkenwerk met een training voor begeleidingscommissies. Commissies deelden veel praktische vragen en casussen met ons naar aanleiding van hun rol in de gemeente. Daarom ontwikkelden we een training die begeleidingscommissies helpt hun predikant of kerkelijk werker nóg beter te kunnen ondersteunen bij zijn of haar bijzondere positie en werkomgeving. Een avond waarin deelnemers vaardigheden, kennis en praktische tips opdoen voor hun rol als commissielid én hun samenwerking als team.

Door verschillende omstandigheden lukte het in het afgelopen jaar niet om deze training te laten plaatsvinden. In de tussentijd hebben we hard gewerkt aan een online versie van deze training. Met een mooi resultaat: een online Training Begeleidingscommissies. Iedere commissie kan online vanuit huis deelnemen aan de training.

Ga voor alle informatie en het aanmeldformulier direct naar de volgende webpagina:
Training Begeleidingscommissie

Twee data zijn inmiddels bekend: 11 november 2021 en 17 maart 2022. De training vindt online plaats van 19:30 uur tot 21:30 uur.
De training is bedoeld voor de gehele commissie. De predikant of kerkelijk werker neemt geen deel aan de training. Bekijk snel op welke datum uw commissieleden kunnen en meld uw commissie aan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We hopen u online te ontmoeten op 11 november of 17 maart!

, , , ,

Nog geen reacties.