Menu top

Pythia Zuidema: financieel administratief medewerker

Hallo! Ik ben Pythia Zuidema (33) en sinds half februari werkzaam bij SKW. Ik ben financieel administratief medewerker en ondersteun in die functie alle collega’s en diverse externe organisaties.

Ik heb ervaring opgedaan in uiteenlopende functies, zoals hotel-receptioniste, stewardess, servicecoördinator en (financieel) administratief medewerker. Ook heb ik de HBO opleiding Schuldhulpverlening afgerond en ben ik als vrijwilliger aan de slag gegaan als budgetcoach. In de functie bij SKW ben ik echt op mijn plek. Wat is mooier dan je leven in dienst zetten van God de Vader?

In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur. Dit doe ik door te wandelen of te duiken. Dit duiken combineer ik graag met reizen, waardoor ik op allerlei prachtige plekken de onderwater wereld bewonderd heb. Daarnaast houd ik van tekenen en schilderen.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk