Regioavonden ‘Dienend in beweging!’

Predikantenvereniging | CGMV en Steunpunt Kerkenwerk organiseren in het najaar 2018 drie regioavonden. Met het thema ‘Dienend in beweging!’ bouwen we samen aan een goede toekomst van predikanten en werkers in de kerk. Het doel is om praktisch en oplossingsgericht na te denken over leiderschap, rechtspositie en kerkelijk personeelsbeleid in de gemeente.

In drie workshops wordt het thema uitgewerkt, met de volgende onderwerpen: ‘Dienend Leiderschap’, ‘In beweging.. voor een kerk die werkt!’ en ‘Ruimte in (be)roeping predikanten’. Meer informatie lezen over de workshops én aanmelden kan via onderstaande webpagina.

De regioavonden vinden plaats op 30 oktober (Assen), 15 november (Ermelo) en 22 november (Hardinxveld-Giessendam).

Regioavonden 2018 ‘Dienend in beweging!’
Nog geen reacties.