SKW aanwezig op Kerkenbeurs

Steunpunt Kerkenwerk staat dit jaar op de Kerkenbeurs 2019. Op 22 en 23 maart wordt de jaarlijkse Kerkenbeurs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is een begrip voor kerkelijk beheerders en bestuurders. Voor deze -grotendeels- vrijwilligers, is het de perfecte gelegenheid om dienstverleners en leveranciers te ontmoeten en te vergelijken. Er is een breed programma met bijna 50 workshops, presentaties, masterclasses en mini-seminars over actuele onderwerpen. Voor iedereen met een functie binnen kerkelijk beheer en bestuur zit er wel een onderwerp bij: voor kerkrentmeesters en beheerders, kosters en boekhouders, kerkenraadsleden en predikanten.

Corinne Starreveld, adviseur Kerkelijk Personeelsbeleid bij SKW, zal een workshop verzorgen over de dynamiek tussen vrijwilligers en professionals in de kerk. SKW zal daarnaast met een stand aanwezig zijn op de beurs. Voor aanmelding en meer informatie bezoekt u de website via onderstaande links.

Kerkenbeurs 2019
Workshop Vrijwilligers en professionals: voor een kerk die werkt! door Corinne Starreveld

Nog geen reacties.