Menu top

Twee nieuwe adviseurs bij BKW Maatwerk

Met BKW Maatwerk adviseert SKW u op maat in uw eigen gemeente. Adviseurs komen bij u aan tafel, en vanaf nu kunt u twee nieuwe gezichten tegenkomen. Frank Sturrus en Gerjan Kroese zijn voor SKW in te zetten bij maatwerktrajecten op gebied van procesbegeleiding of loopbaanondersteuning. In dit nieuwsbericht stellen zij zich aan u voor.

Gerjan Kroese
Gerjan Kroese
“Mijn naam is Gerjan Kroese. Sinds kort ben ik als BKW maatwerkadviseur begonnen bij SKW.
Hier ondersteun ik predikanten op het gebied van functioneren, mobiliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Na mijn post-HBO opleiding Coaching & Begeleiding heb ik zowel predikanten en kerkelijk werkers als leerkrachten en leidinggevenden in het basisonderwijs gecoacht. Na ruim 30 jaar als schoolleider in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik gekozen om mij nu volledig te richten op coaching en begeleiding.

Omdat ik gemerkt heb dat de nood soms hoog is en daarom de behoefte aan coaching in deze sector groot is, wil ik daar graag mijn kwaliteiten voor in zetten. Niet alleen als de betrokkenen dreigen vast te lopen, maar juist ook op een proactieve manier, waardoor dreigende problemen eerder worden gesignaleerd en aangepakt kunnen worden. Ik ervaar het als een voorrecht om op deze manier dienstbaar te kunnen zijn.

Mijn vrouw Agaath en ik wonen in Wapenveld en zijn lid van gereformeerde kerk De Brug, een samenwerkingsgemeente van GKv en NGK.”

Frank Sturrus
Franksq

“Mijn naam is Frank Sturrus, 49 jaar, getrouwd, 4 dochters en ik woon in Zwolle. Naast het werk bij SKW ben ik actief als opleidingsmanager Logistiek Management en docent Veranderkunde bij Hogeschool Windesheim. Daarnaast ben ik organisatiecoach voor ondernemers en managers in het MKB. Tevens ben ik auteur van digitaal interactieve boeken bij Edumundo op het gebied van veranderkunde, organisatiekunde en communicatievaardigheden.
Mijn drijfveer is om mensen en organisaties in beweging te krijgen, ze te laten groeien en te helpen ontwikkelen. Voor mij is dat verandering op meerdere lagen. De persoon zelf, het gedrag van de persoon en de organisatie waar de persoon in werkt. Door te zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze drie lagen kun je samen groeien. Dat is ook wat mij aanspreekt in het werk als coach en procesbegeleider bij SKW.
Ik word getypeerd als oprecht nieuwsgierig, enthousiast en gedreven. Ik kan goed luisteren en doorvragen op de situatie van de ander om zo te bepalen wat er nodig is om te veranderen. Ik zorg voor verbinding en ga uit van een gelijke relatie, waarbij ik open sta om steeds nieuwe dingen te leren.”

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk