Menu top

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 13 december 2023

De extra ledenvergadering van Steunpunt Kerkenwerk 2023 zal dit jaar plaatsvinden op DV woensdag 13 december a.s. vanaf 19:30 uur. De vergadering zal zowel digitaal plaatsvinden als op locatie in Ermelo zijn (Rehobothkerk, Dirk Staalweg 43). Alle leden hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Tijdens deze vergadering willen wij o.a. met u bespreken en vaststellen:

  • Herbenoeming bestuurslid
  • Principeakkoord kosters 2024
  • Overgangsregeling woonvergoeding GKv

Op deze vergadering ontvangen leden toelichting op de vergaderstukken en kunnen er eventueel vragen gesteld worden.

Stemmen en vergaderstukken

Elke kerk kan zijn stem uitbrengen tijdens deze Algemene Ledenvergadering, bij aanwezigheid in Ermelo én met een bewijs van afvaardiging of d.m.v. het verlenen van een volmacht. Per kerk kan er één stem uitgebracht worden. Na de vergadering worden het verslag en de stemuitslag bekend gemaakt.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn in Ermelo, dan bestaat de mogelijkheid om via een live verbinding de ALV mee te kijken. Tijdens de vergadering wordt u dan in de gelegenheid gesteld om namens uw kerk digitaal te stemmen. Het is níet mogelijk tijdens de vergadering online vragen te stellen of mee te praten. Wanneer u inhoudelijke vragen heeft, verzoeken wij u deze vooraf te mailen naar: info@steunpuntkerkenwerk.nl. Wij ontvangen de vragen s.v.p. graag uiterlijk maandag 11 december a.s. Wanneer u vooraf aan de vergadering een amendement wenst in te dienen dan ontvangen wij die ook graag uiterlijk 11 december.

Alle vergaderstukken zijn te vinden op de volgende webpagina: Algemene Ledenvergadering 13 december 2023

Aanmelden

Wanneer u naar de vergadering komt vragen wij u om u aan te melden. Oók wanneer u aanwezig was bij de vorige vergadering. Wij vragen u, om u dan opnieuw aan te melden. Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 8 december a.s. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het aantal bezoekers.

Aanmelden kan ook via dezelfde hierboven genoemde pagina: Algemene Ledenvergadering 13 december 2023

Wij hopen u weer te zien op DV woensdag 13 december a.s.!

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk