Menu top

Webinars m.b.t. o.a. kerktechniek, beamen en licenties

Op verzoek van de LOK (Landelijke Organisatie Kerktechniek) delen wij graag deze uitnodiging voor de webinars over kerktechniek, beamen en licenties.

De LOK – Webinar – thema ‘Kerkdiensten, multimedia en… organisatie ?!’ – 28 maart 2023
Dat kerken inmiddels de (on)mogelijkheden van multimedia hebben weten te vinden, mag geen nieuws meer zijn. Nu we inmiddels alweer ruim een jaar zonder corona-beperkingen leven, doemt de vraag op: hoe nu verder? Hoe zorgen we ervoor dat multimedia ook in deze tijd zonder beperkingen de kerkdiensten kunnen blijven ondersteunen op een goede manier? Hoe stroomlijnen we de inzet van alle betrokkenen?
In deze webinar gaan we in op een aantal facetten rondom de organisatie van kerktechniek en kerkTV. Waar liggen je aandachtspunten, hoe draag je zorg voor een goede communicatie en dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt. Waar moet je op letten bij het beamen, het maken van een uitzending, etc. Een aanrader voor iedereen die op de één of andere manier betrokken is bij de organisatie van de kerkdiensten en/of het gebruik van multimedia hierin.

Voor deelname vragen wij € 10,00 per persoon. Aanvang webinar – 19.30 uur.
Klik hier voor inschrijving voor deze webinar.

 
De LOK – Webinar – ‘Bomen, bos en licenties’ – 18 april 2023
Niet alles wat kan, mag. En dat geldt ook voor kerkdiensten. Via YouTube en andere websites komt veel moois dat we binnen een kerkdienst kunnen gebruiken. En dat delen we ook maar wat graag met de rest van de wereld. In deze webinar bespreken we de beperkingen die er rusten in het vertonen en verspreiden van andermans materiaal als foto, videos, preken, gedichten, liederen en muziek.
Maar daar blijft het niet bij! Als kerk kan je veel goed regelen. Er zijn namelijk veel licenties aan te schaffen waarmee je ook juridisch e.e.a. goed organiseert.

Voor deelname vragen wij € 10,00 per persoon. Aanvang webinar – 19.30 uur.
Klik hier voor inschrijving voor deze webinar.
 

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk