Wim de Jager, Delft

E-mail: info@coachpraktijkwimdejager.nl
Website: https://coachpraktijkwimdejager.nl/

• loopbaancoaching
  • stress en burn-out coaching (burn-out klachten, omgaan met (chronische) stress, werk-privé balans)
  • life coaching (uitstelgedrag, piekeren, bang om fouten te maken, alles moeten, weinig plezier in dingen, fear of missing out, keuzestress)
  • leiderschapscoaching
  • talent- en competentie coaching, waaronder communicatievaardigheden
  • intervisiebegeleiding

Ervaring

Ik ben een professioneel coach, sinds 2016 gevestigd in Delft, lid van de Nederlandse orde van beroepscoaches NOBCO. Ik ben opgeleid aan de School voor Coaching, verder geschoold in NLP, in lichaamsgericht werk en systemisch werken met poppetjes. Daarnaast heb ik verschillende communicatie- en managementtrainingen gevolgd.

Ik heb veel gecoacht op het gebied van loopbaan, burn-out, stress en persoonlijk functioneren (life coaching), ook mensen in een kerkelijke functie. Daarnaast heb ik jarenlang ervaring als leidinggevende bij de overheid. In de kerk ben ik onder andere meerdere jaren actief geweest als ouderling en als vertrouwenspersoon.

Aanpak

Elk coachtraject is anders. We beginnen met een intakegesprek. Dat begint met een kennismaking en gaat verder met het verkennen en verdiepen van de coachvraag. Een belangrijke basis voor de coaching is dat het veilig voelt en daar draagt een goede intake aan bij.

Uitgangspunt is het hier en nu tijdens het gesprek. De ervaring leert dat je coachvraag vaak op allerlei manieren in het gesprek zelf terug te zien is.

Als coach zet ik zowel intuïtieve als resultaatgerichte interventies in. Daarbij zoek ik vaak de verdieping op, omdat het erg blijkt te helpen wanneer je de onderliggende patronen en overtuigingen bij jezelf bewust wordt. En vooral als daar iets in geraakt wordt. Hoe je doet en hoe je je voelt, hangt sterk samen met hoe je naar jezelf kijkt en hoe je betekenis aan het leven geeft. Je gedrag verbinden met je missie, kan heel veel ruimte en energie opleveren. Als je open staat voor persoonlijke ontwikkeling en bereid bent de diepte in te gaan, kun je bij mij terecht.

Dat combineer ik met een praktische aanpak met handvatten (en huiswerk 🙂) om concreet aan ander gedrag te werken. Daarbij put ik uit een breed scala van methodieken en oefeningen, zoals RET, neurologische niveaus, een tijdlijn, een waardenoefening of wat in jouw situatie maar het beste past. Jouw traject staat steeds centraal.

Als het traject naar het einde gaat, besteden we aandacht aan de vraag hoe je het geleerde verder kunt borgen. Doorgaans is een aantal gesprekken van 6 tot 10 voldoende om weer verder te kunnen

Te verwachten resultaat

Het spoor hervonden, meer inzicht en zelfvertrouwen, de tools in handen om zelfstandig in balans te blijven, vaak ook met meer rust, overzicht en plezier. Dat alles uiteraard afhankelijk van de eigen, specifieke ontwikkeling tijdens het traject.

Lid beroepsvereniging

Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), Vereniging van Christencoaches (VCC)

Referenties

“Wim is een geweldige, bekwame coach voor me geweest. Ik put nog dagelijks uit wat hij me heeft aangedragen. Het was een best lang en intensief traject, maar ik zag er altijd naar uit. Wim laat je hard werken, dat kost energie, maar het levert dan ook veel op. Hij is erg goed in luisteren, is invoelend en stimulerend. De erkenning van wie ik ben en mag zijn, is hartverwarmend, en hielp enorm om verder te komen. Tegelijk vraagt Wim ook kritisch door, neemt geen genoegen met te simpele antwoorden. Zijn feedback is altijd met groot respect, en met complimenten. Hij heeft een heel arsenaal aan hulpmiddelen. Hij zoekt goed uit of een aanpak bij je past. Past het niet: even goede vrienden, er zijn genoeg alternatieven. De verbinding in het geloof, zeker ook in mijn rol als voorzitter van de kerkenraad, is echt een extra kracht in de coaching geweest. Kortom: van harte aanbevolen!”

Roelof Jan Sneep, voorzitter kerkenraad t.t.v. de coaching

“In gesprek met Wim komen de essenties aan de orde. Of je het met elkaar hebt over gedrag of motieven, acties of reacties, succes of tegenslag, Wim weet wat luisteren is. Hij stelt goede vragen. Een betrokken mens en deskundig coach.”

Simon van der Lugt, predikant.

Voor meer referenties, zie https://coachpraktijkwimdejager.nl/wie-is-je-coach/

Kosten

In een intakegesprek kun je kijken of het klikt en wat ik voor je kan betekenen. Mocht je dan niet verder willen of als ik reden zie om je door te verwijzen, dan is de intake kosteloos. Wil je wel verder, dan ontvang je een offerte op maat.