Corona

Op onze website vind je richtlijnen en praktische suggesties voor kerken in coronatijd. Ook vind je hier (verwijzingen naar) actuele informatie met betrekking tot het coronavirus.

We hebben de informatie, adviezen en inspiratie verdeeld over de volgende rubrieken:

Als er nieuwe items aan deze pagina’s worden toegevoegd, vermelden wij dit in een nieuwsbericht. Kijk hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten:
Actueel, overzicht van nieuwsberichten

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden? Samen met Diaconaal Steunpunt verzamelden we de meest gestelde vragen:

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Steunpunt Kerkenwerk stemt de informatie in onze rubrieken actief af met Diaconaal Steunpunt. Want de actuele ontwikkelingen doen ook een groot beroep op diaconaal kerk-zijn en omzien naar de kwetsbaren. Actuele informatie voor diaconieën is te vinden op  Coronadossier, Diaconaal Steunpunt

Daarnaast hebben we een team met mensen uit verschillende organisaties (Diaconaal Steunpunt, Steunpunt Kerkenwerk, Kerkenraden Steunpunt, Missionair Steunpunt, Jeugdwerk Steunpunt) klaar staan.