Corona

Op onze website vindt u advies voor kerken in coronatijd. Steunpunt Kerkenwerk richt zich op actuele informatie met betrekking tot regelgeving en een goede werkomgeving. We hebben de informatie verdeeld over de volgende rubrieken:

Coronamaatregelen voor kerken
Wat betekent dit voor professionals in de kerk?
Financiën en corona

We werken samen met het Diaconaal Steunpunt. Op hun website vindt u advies, tips en praktische oplossingen rond het gemeenteleven, pastoraat, diaconaat en kerk-zijn in coronatijd. Want de actuele ontwikkelingen doen ook een groot beroep op diaconaal kerk-zijn en omzien naar de kwetsbaren. Deze informatie vindt u in hun coronadossier:
Coronadossier, Diaconaal Steunpunt

Actueel
Als er nieuwe items aan onze pagina’s worden toegevoegd, vermelden wij dit in een nieuwsbericht. Kijk hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten:
Actueel, overzicht van nieuwsberichten

Samen met Diaconaal Steunpunt verzamelden we de meest gestelde vragen:

Corona, veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.