Corona

Op onze website vind je richtlijnen en praktische suggesties voor kerken. Ook vind je hier (verwijzingen naar) actuele informatie met betrekking tot het coronavirus. Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

We hebben de informatie, adviezen en inspiratie verdeeld over de volgende rubrieken:

Steunpunt Kerkenwerk stemt de informatie in onze rubrieken actief af met Diaconaal Steunpunt. Want de actuele ontwikkelingen doen ook een groot beroep op diaconaal kerk-zijn en omzien naar de kwetsbaren. Actuele informatie hierover is te vinden op  Corona Dossier, Diaconaal Steunpunt

Daarnaast hebben een team met mensen uit verschillende organisaties (Diaconaal Steunpunt, Steunpunt Kerkenwerk, Kerkenraden Steunpunt, Missionair Steunpunt, Jeugdwerk Steunpunt) klaar staan.