Beschikbare interim-predikanten

Opgeleide interim-predikanten
Het werk van een interim-predikant vraagt om specifieke inzichten en vaardigheden. Om die te versterken hebben de predikanten een eenjarige opleiding gevolgd. De opleiding is ontwikkeld door de PKN en is in samenwerking met Steunpunt Kerkenwerk twee keer verzorgd voor predikanten uit onder andere GKV- en NGK-kerken. Het profiel van een interim-predikant en informatie over de opleiding wordt beschreven in onderstaand document.

Beschrijving opleiding interim-predikant

Hieronder ziet u welke GKV- en NGK-predikanten inmiddels beschikbaar zijn als interim-predikant. Ook ziet u hoe zij zichzelf typeren en bij welke interim-opdrachten zij het beste passen.

Ds. H.D. Bondt, Leek
Ds. G. van Dijk, Sliedrecht
Ds. K. van den Geest, Alphen aan den Rijn
Ds. W.L. de Graaff, Groningen
Ds. G.A. Heek, Buitenpost
Ds. H.J. Messelink, Hattem
Ds. J.B. de Rijke, Krimpen aan den IJssel
Ds. W. Smouter, Apeldoorn
Ds. R. Tigelaar, Hardenberg
Ds. E. Venema, Tilburg
Ds. R.C. Vervoorn, Heerde
Ds. W.M. van Wijk, Deventer

Wilt u een interim-predikant in uw gemeente inzetten? Bekijk dan altijd eerst onze beslisboom en neem contact op met Steunpunt Kerkenwerk.

Interim: wie doet wat? Interim: wat is het?