BKW – Basis

Na een aantal jaren ervaring met het helpen van kerken bij advies- en/of conflictsituaties is er in samenspraak met de kerken, Raad van Advies en Generale Synode de  preventieve dienst Begeleiding Kerkenwerk Basis (BKW-Basis) ontwikkeld.

BKW-Basis is een analyse van uw kerk. Deze periodieke “thermometer” komt vanaf januari 2017 eens per drie jaar voorbij. Het is een korte enquête voor kerkenraad, predikant, kerkelijk werker, koster en begeleidings- en vertrouwenscommissie.

Informatie BKW – Basis

Met BKW-Basis geeft SKW u inzicht en handvatten voor uw rol als “werkgever”. Het doel is om op tijd eventuele interventies in te kunnen zetten om zo Christus kerk nog beter te kunnen dienen.

Begeleiding Kerkenwerk BKW omgevingsanalyse BKW onderlinge ruiling predikanten Functioneren predikanten Supervisie / Coaching Mediation