Supervisie/Coaching

In de Materiële regelingen voor predikanten (onder Persoonlijke Ontwikkeling en Studieverlof) wordt aan kerkenraden geadviseerd de predikant één maal per vier jaar een traject supervisie/coaching aan te bieden.

Het geven van supervisie/coaching is maatwerk. Daarom adviseert Steunpunt Kerkenwerk aan kerkenraden om samen met de predikant te inventariseren welke behoefte er bestaat en op basis daarvan een keuze te maken voor twee bureaus. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kan vastgesteld worden welk bureau het meest passend is.
Wilt u liever zelf een supervisor/coach uitzoeken in uw regio dan kunt u via www.lvsc.nl, de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, een keuze maken. Uiteraard is de keuze voor een supervisor/coach vrij.

Onderstaande supervisoren/coaches, lid van GKv, CGK, NGK of PKN, hebben informatie beschikbaar gesteld.

Regio Noord

Transparant, Dhr. C. Zomer, Krimpen a/d IJssel
Ten Diepste, Mw. H. Poot-Louwerse, Nieuwerkerk a/d IJssel
Ds. A. Boshuizen, Voorhout

Graag blijven wij op de hoogte van de ervaringen die onze predikanten opdoen tijdens hun supervisie/coaching, alsook de mate van tevredenheid over deze supervisie/coaching. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om na afloop onderstaand evaluatieformulier in te vullen.

Evaluatieformulier supervisie

Materiële regelingen Begeleidingscommissie Mediation