Arbeidsvoorwaarden Kosters

Steunpunt Kerkenwerk onderhandelt elk jaar met CGMV, vakorganisatie over de arbeidsvoorwaarden kosters. Veranderingen worden periodiek doorgevoerd na goedkeuring van de kerken via digitale stemming.

Arbeidsvoorwaardenregeling en salarisschalen

Let op: in het rekenmodel dat wij publiceerden in december 2020 is een foutje geslopen. De salarisschalen werden niet goed overgenomen. Op 6 januari is de juiste versie geüpload. Controleer of u de juiste versie gebruikt en download hierboven het juiste model.

Arbeidsvoorwaardenregeling Kosters 2020 – 2021 (versie dec. 2020)
Salarisschalen Kosters 2021
Jaarurenmodel Kosters 2021
Rekenmodule Kosters 2021 (salaris en pensioenpremie)
Functieomschrijving Kosters
Model Vaststellingsovereenkomst

Indexaties 2005 tm 2020

Bij ontslag kan een werknemer recht hebben op een transitievergoeding.
Klik hier voor meer informatie en een rekenhulp bij de transitievergoeding.

Let op: vanaf 1 januari 2020 geldt nieuwe wetgeving over de hoogte van de WW-premie. Ga naar onderstaande website om te bepalen of dit verandering betekent voor uw salarisadministratie.

Vernieuwde wetgeving WW-premie 2020

Arbeidsovereenkomst

Bij de aanstelling van een koster of bij wijziging contract kunt u onderstaande arbeidsovereenkomst gebruiken.

Model arbeidsovereenkomst kosters

Archief arbeidsvoorwaarden Kosters Functioneren kosters Pensioenvoorziening kosters